Благотворителен концерт в помощ на 15-годишната Йоана от Петрич

20 Март 2019 | 10:26
0 коментара
Култура

Сдружение „ЗАЩОТО МОЖЕМ”  - Петрич, заедно със Спортен клуб „Bo&Bo” и Сдружение „Млад планинар” организират благотворителен концерт за Йоана от село Яворница.

Той ще се проведе на 26 март от 19.30 часа. В него ще се Вокално студио „Сгушена звездица”, Honn Kong, Djane Monique, MARTINNA, Моника Брайкова, Бонимир Бонев и Васил Чергов.

Цената на билета е 5 лева, който може да се закупи от офиса на Сдружение „ЗАЩОТО МОЖЕМ”, СК „Bo&Bo” и бар „Хрушчов” или на място в деня на концерта. Ще има и поставени кутии в клуб "Авалон" за всеки, който иска да дари повече средства.

Йоана е ученичка в 10 клас в ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Петрич. Тя е с диагноза саркома на Юинг , заболяване, което е открито на време и е лечимо. На 6 март клиниката в Турция, където се лекува Йоана, е дала оферта за операцията – сумата от 60 000 евро.  Въпреки усилията на всички хора със сърца, които до момента са дарили средства за лечението й, наличната сума по сметката на Йоана е 53 753 лева, което е около половината от необходимите средства.

От клиниката, в която девойката се лекува, ще направят компромис, но искат да бъде преведена по – голямата част, не по малко от 40 000 евро.

Всеки, който желае, може да помогне на Йоана в най-тежката битка – тази за живота й, чрез дарителската й сметка:

Дарителска сметка :
Първа инвестиционна банка IBAN :
BG06FINV91501317244595
SWIFT CODE: FINVBGSF
Йоана Евгениева Иванова

Добавете Вашия коментар

TOP