Благоевградското ченге Т. Атанасов - Тошко "Морския" задържа Боби "Индианеца" с краден мотор в зрелищно преследване, като в екшън филм

21 Юли 2018 | 14:32
11 коментара
Криминално

Популярният благоевградски полицай от 02 РУП-Благоевград Тодор Атанасов – Тошко "Морския" се впусна в луда гонка, тича близо 1,3 км., за да обезвреди и задържи Боби "Индианеца" с краден мотор.

Зрелищното преследване, като в екшън филм,  достоен за „Оскар” и досущ като в сериала „Опасни улици” се разигра преди минути в Областния център.

Полицейския автопатрул засича мотор с трима човека да се движи бясно по улиците на благоевградския кв. Еленово в района на пицария „Випс”.

Инструктора по джу джицу в НСА Тошко Морския и колегата му, които по това време били в района, светкавично вдигнали стоп – палка за да ги спрат, но нарушителите не се подчинили. Така започнала и истинската гонка между тях и полицаите.

Благоевградското ченге Т. Атанасов - Тошко

За да заблудят полицаите двмата слезли от мотора и се пръснали в различни посоки а третият, който го управлява изоставил мотора зад жилищна кооперация в квартала. "Индианеца" излязъл на бул. "Пеьо Яворов" и започнал да бяга по пътя по край х-л „Езерец”.

Именно тогава след него, като пантера се впуснал Тодор Атанасов, който успял да го догони, като използвал правомощиата на полицай го обезвредил и задържал на кръговото кръстовище за с. Изгрев. При задържането на криминално проявеният Боби "Индианеца" установено, че мотора, който карал е краден, като капак на всичко, моториста дори нямал и свидетелство за управление.

По случая е информирана Районна прокуратура Благоевград. Образувано е до съдебно производство.

С днешно си деяние Т. Атанасов – Морския за пореден път се превърна за пример сред колегите си. Освен с отлична работа, като полицейски служител, той е всеизвестен и със любовта си към бойните спортове и кросфита, който практикува в BUILD fitness centre

Добавени коментари

Красо кенеди педало публикува:
31 Юли 2018 | 19:16
Бриндо е писал всичките коментари до един курво гадна умрела я кажи колко му го лапна ти на тошко та ме забрави мен красо педераси кенеди метал вик педал и кака роса капироса с големата колоса дето го лапа на красо на брат му Митко стоте жени кенеди на името солташако
Боби " Ама не Индианеца" публикува:
30 Юли 2018 | 23:37
ако това е Боби "Индианеца" :Д браво на Тоше не бихме се справил с такъв ЗВЕР
Петя публикува:
30 Юли 2018 | 17:13
Браво Тоше,поздравления.Нащо градско момче!
Браво публикува:
22 Юли 2018 | 23:36
Браво Тошенцеееее
бургас публикува:
22 Юли 2018 | 01:39
мачкай ги машиноооо
bri4eda публикува:
21 Юли 2018 | 22:09
мангустата ако му бе гледал тренировките у фейса немаше си прай трудо му бяга ;-)
Иво публикува:
21 Юли 2018 | 22:03
tova e na antonio ba6ta mu :)
Силва -Мангалката публикува:
21 Юли 2018 | 17:36
Слилва минето да не се обажда ,че е жалка картинка.
Речния публикува:
21 Юли 2018 | 16:32
Трябва веднага да се смени прякора на този моторист. От индианеца да се поправи на мангала
Разкрит доносник публикува:
21 Юли 2018 | 16:07
Много си готин бе Тошко, Бриндо ти също ананнана
БРАВО публикува:
21 Юли 2018 | 15:25
Браво Тоше машина си а мангала от къде го е откраднал тоя мотор

Добавете Вашия коментар

TOP