Благоевградско с нов милионер! Късметлията купил билетче от хранителен магазин в с.Дагоново, общ.Белица

15 Април 2019 | 07:45
0 коментара
Общество

Югозападът е с нов милионер, късметлията от лотарията е А. Шайгов от село Дагоново, община Белица.

Репортер на „Струма” посети вчера родното му село, но той категорично отказа да се срещне, разговаря или да дава интервюта с мотива, че е поел ангажимент пред лотарията да не дава каквато и да било информация.

Разбра се, че мъжът купил билетче на стойност 5 лева в петък от хранителен магазин в разложкото село Баня. В събота Шайгов се върнал, взел кутия бонбони и почерпил жената, която била на смяна.

Новината за новия милионер обаче се разнесе мълниеносно за часове в цялата околия. Редовни клиенти на магазина, които сутрин си купуват закуски или кафе от автомата пред търговския обект, споделиха, че мъжът всяка сутрин на път за работа в Банско, където работи като шофьор, се отбива там и наред с покупките редовно си вземал и билет.

Печалбата на А. Шайгов е най-коментираната тема както в село Баня, така и в родното село на късметлията, а някои дори все още не могат да повярват, че техен съселянин е новият милионер. Кметът Иван Барабунов изрази радостта си, че щастливецът е точно от Дагоново, но също не коментира.

В Баня пък обявиха хранителния магазин за „късметлийски” и до вечерта в събота се изкупиха всички билети.

Жители на Дагоново споделиха, че щастливецът А. Шайгов е женен и има две деца. Семейството живеело скромно и се трудело, за да осигури нормален живот за децата си.в.Струма  

Добавете Вашия коментар

TOP