Благоевградските съветници В. Смиленов и С. Милчев напускат група в ОбС заради Елезов и Ваклинов

16 Април 2019 | 21:00
2 коментара
Политика

Общинските съветници Валери Смиленов и Сашо Милчев напускат групата „Скаптопара“ в ОбС - Благоевград. Двамата вече са депозирали заявление за напускане до председателя на ОбС - Радослав Тасков, съобщава Пиринско дело.

"Първоначално група “Скаптопара“ напуснаха Албина Анева и Георги Корчев. В предишен мантат, както и преди шест месеца Владимир Елезов бе силна опозиция, но поради някакви причини той обърна палачинката и започна да подкрепя предложенията на кмета. Аз съм до край искрен и никога не съм бил обслужващ персонал и слугинаж на администрацията. Тази група се направи с цел да генерираме идеи, да работим заедно за доброто и бъдещето на Благоевград. Оказа се,че всеки си работи за лични интереси, за това прецених,че няма защо да бъда в такава група“, коментира Валери Смиленов.

„Когато се структурира групата се разбрахме да работим за интереса на Благоевград. Нямам очи да погледна хората, заради тези, които работят за лични интереси. Не съм бил никога слугинаж на кмета и не искам да бъда“, добави още Смиленов.

Новината потвърди и съветникът Сашо Милчев.

„Една част от нашата група тихомълком застана зад кмета. Това не ни удовлетворява със Смиленов, не желаем някой да ни налага решенията“, коментира Сашо Милчев.

Под сурдинка в областния център се коментира, че вечният кандидат за кмет на Благоевград Владимир Елезов съживява Гражданско сдружение ЕКИП, като заблуждава електората, че ще бъде следващият заместник кмет на д-р Атанас Камбитов и обещава назначения в общинската администрация.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

ЕКИП публикува:
17 Април 2019 | 11:20
На Владо вечните номера , и в предишния ОБС се отказа от групата си и накрая лапна л.......то.
Мишо публикува:
17 Април 2019 | 07:42
Браво ,Малка!

Добавете Вашия коментар

TOP