Благоевградските полицаи с първа отборна титла по шахмат от националния шампионат на МВР

12 Януари 2018 | 18:53
1 коментара
Общество

Служителите на Областната дирекция в Благоевград спечелиха първа отборна титла от националния шампионат на МВР по шахмат, който се проведе в Долна баня. Решаващи за ценното отличие се оказаха третото място в индивидуалното класиране на бившия шеф на Пожарната Венцеслав Гълъбов и популярния полицай Антон Владимиров-Тони Скалата.

Кандидат-майсторът на спорта В. Гълъбов, който има в шахматната си визитка и златен медал от общинското първенство на Благоевград през 1997 г., събра 5 точки в 7 кръга по швейцарска система и се окичи с бронзово отличие. Той единствен успя да спре с боево реми победната серия на шампиона Емил Петков /6,5 т./ от ОД – Габрово.

Среброто отиде при Асен Стефанов /5,5 т./ от ОД – Перник. А. Владимиров регистрира видим прогрес от миналата година и получи грамота за шесто място с 4,5 т. В челната десетка финишира и Стоян Цветков /4 т./ от благоевградския тим, а съекипникът му Левчо Досев /2,5 т./ е 26-и.
В проявата се включиха 30 служители на МВР от цялата страна.

Главен съдия на турнира за пореден път бе софиянецът Николай Тодоров, който нямаше проблеми с провеждането на партиите, пределно улеснен от феърплея на участниците.Струма

Добавени коментари

Струмсско публикува:
16 Януари 2018 | 19:13
Айде са популярния полицай, да носи купата при оная чернокосата му любовница. Дето преследва по цял ден..и си я вози в колата

Добавете Вашия коментар

TOP