Благоевградските фирми „Феникс ИК“ ООД и „Растер Юг“ ООД напъват за поръчка за над 300 000 лв.

07 Ноември 2018 | 13:53
0 коментара
Бизнес

Благоевградските фирми „Феникс ИК“ ООД на Иван Крънджилски и Георги Георгиев и „Растер Юг“ ООД на Радослав Костов и Христо Муртов се конкурират за изпълнението на обществена поръчка на община Благоевград на прогнозна стойност 337 747 лв. с ДДС. Става въпрос за реконструкция и преустройство на партерния първи и втори етаж на общинска сграда в жк „Запад“ на ул. „Ив. Михайлов“ 53, в които ще се помещава преходно жилище за деца от 15 до 18 години. Капацитетът на бъдещата социална услуга е 8 тийнейджъри. Финансирането е с европейски средства по Оперативна програма „Региони в растеж“ , а община Благоевград изпълнява изготвена национална карта на резидентните услуги в страната.

Само „Феникс ИК“ и „Растер Юг“ са депозирали оферти за изпълнение на поръчката, се разбра вчера при отваряне на документите от комисия начело с Ива Цветанова. Ценовите оферти на двете фирми  ще се отворят след обстоен преглед на техническите предложения и произнасяне на комисията дали те отговарят на всички изисквания на възложителя.

Нито една фирма не е изявила желание да ремонтира общински апартамент на 5 етаж в блок 112 в жк „Еленово“, в който трябва да се разкрие преходно жилище за лица от 18 до 21 г.  с капацитет до 4 места. Предвидената сума за реконструкцията на жилището е 19 507 лв. с ДДС ./Струма/

Добавете Вашия коментар

TOP