Благоевградският охранител Мирослав Симов похапна крехко агнешко на Голяма Богородица, охлади страсти във водите на елитен столичен плажен комплекс

16 Август 2017 | 19:55
3 коментара
Общество

Охранителят  от Благоевград Мирослав Симов похапна крехко агнешко и облиза доволно пръсти на вчерашния празник „Успение Богородично”, разбра репортер на Pirinsko. com.

Той вдига тежки наздравици за здраве, късмет и благополучие до късните часове на отминалия празничен ден в родния си град Кресна, заобиколен само и единствено от най – близките си хора.

Най – доволен от сбирката обаче бе синът му Мирослав, който точно като баща си през цялото време не отлепи очи от въртящото се на шиш агне и нямаше  търпение то да стане готово за хапване. 

Баща и син дори запечатаха моментите на нетърпение пред  печащия се шиш в снимки, които пък светкавично пуснаха в социалната мрежа.

Близки до Миро Симов пък довериха пред медията ни , че след като семейството приключило с тържествения обяд в Кресна отпрашило с пълна газ за столицата, където за да се освободят от натрупаните след обяда калории и за охлаждане на страстите цъмбурнали в прохладните води на елитен софийски плажен комплекс.

 

 

Добавени коментари

123 публикува:
17 Август 2017 | 16:55
какъв е тоя боклук да го духа наркоман мръсен
xaxa публикува:
17 Август 2017 | 07:13
Xsxaxscsxaxs xaxaxa :D :D
Пазвантин публикува:
16 Август 2017 | 21:34
Малии баси яката новина! Вашите репортери хаха уникално тъпи ,ако това да се ровиш у фесбуко и да пишеш простотии означава да си репортер значи и вие сте "Медия"

Добавете Вашия коментар

TOP