Благоевградският бизнесмен и бивш на певицата Мария - Димитър Андонов очаква второ дете

10 Юли 2019 | 15:48
0 коментара
Любопитно

Бившият съпруг на фолк певицата Мария - Димитър Андонов ще става баща за трети път. Съвсем скоро, жената на живота му Никол Милева ще го дари с момиченце.

Малката Марая е първото дете на Димитър Андонов от връзката му с Мария. След раздялата на родителите си, тя остана при майка си.

След разпада на връзката си с изпълнителката на Пайнер, благоевградския хотелиер се хвана с Никол Милева, от която вече има син Ивайло и се радва на щастливо семейство и хармонични отношения. 

Блондинката съобщи за своята бременност със снимки в личния си профил в Инстаграм, на които показва бременно коремче.

Само преди няколко дни, близки приятелки на красавицата организираха приказно и красиво бебешко парти. Именно на него Никол издаде пола на бебето. Това стана чрез голяма подаръчна кутия, от която излетяха балони в прасковен цвят, а дилемата беше - прасковено или мента. 

Част от украсата за събитието бяха много капани за сънища, тревиста стена с цветя, балони и много къпкейкове. За специалния ден Никол избра да облече феерична бежова рокля, в която изглеждаше ослепително, въпреки напредналата бременност.

На бебешкото парти присъстваше и малката Марая, която се разбира повече от добре с доведеното си братче и често пътува със семейство Андонови по екскурзии в България и света. 

Никол Андонова е завършила вътрешен дизайн, а в момента рисува арт портрети - нещо, с което се справя блестящо. 

Никол и Митко Андонов се запознават почти веднага, след като той се разделя с Мария. Любовта им пламва бързо и не след дългo те са вече семейство. Двамата се венчаха на екзотичен остров, а след година се роди синът им Ивайло. 

Добавете Вашия коментар

TOP