Благоевградският бизнесмен Г. Мадолев започва производство на пелети в Разлог

19 Юли 2018 | 15:44
2 коментара
Бизнес

„Говал“ ЕООД, с управител Георги Мадолев и седалище в Благоевград, иска да инсталира линия за производство на пелети с капацитет 1 тон на час в град Разлог, информира ilindenpres

Инвестиционното предложение е в монолитна едноетажна сграда в стопанския двор да се инсталира технологично ново оборудване за преработка на обла дървесина за производство на пелети в съществуващ производствен обект.

Ще се работи на две смени и ще се произвеждат по 16 тона продукция на ден. Суровината, която ще се използва за дневния капацитет на фабриката, е 40 кубика обла дървесина.

Технологичният процес включва приемане на обла дървесина в насипно състояние, белене на кората от трупите, едро дробене на суровината, сушене, фино смилане, овлажняване, палетиране (гранулиране), охлаждане и пакетиране.

Линията ще бъде изградена от следните машини: верижна белачка, барабанен чипър (малница за едро смилане), сушилня, чукова мелница за фино смилане, кондиционер за овлажняване, пелет преса, охладител, въбросито с вентилация, пакетажна машина. Помещението е с площ 907 квадратни метра.

 

Добавени коментари

Razlogenin публикува:
23 Юли 2018 | 07:04
С тия цехове за пелети отровиха въздуха.Дрождите и кацекато са нищо.там поне ранотеха над 1000човека.и тоя че го пишем инвеститор.некой качвал ли се е сутрин на Голак да се порадуваше на градовете.ама че има леб за дестина човека оти санирането е каа крае.
Айде публикува:
19 Юли 2018 | 17:30
Още една маймуна на клона

Добавете Вашия коментар

TOP