Благоевградската миска Алекс Петканова ще участва в новия сезон на “Гласът на България“

19 Февруари 2020 | 15:56
1 коментара
Любопитно

bTV не спира да пуска изненади за предстоящия пролетен сезон, но тази определено е една от най-сексапилните.

Медията заложи на позната усмивка и присъствие в лицето на Александра Петканова за новия сезон на музикалното риалити „Гласът на България“, което стартира на 23 февруари.

Половинката на Дани Петканов, когото гледаме пък в „България търси талант“, ще влезе в ролята на V-Reporter и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“, където ще си партнира с хип-хоп дуото Pavell&VenciVenc’.

Александра влиза зад кулисите на шоуто, от където ще представя авторски видеоматериали в рубриката „Гласът зад кадър“ и три пъти седмично ще разкрива вълнуващи моменти от работния процес, както и миговете на напрежение и смях между новата вълна музикални таланти и треньорите,пише блиц.

„Много съм щастлива, че bTV ми даде възможност да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу! Радвам се, че мога да проследя от различен ъгъл пътя на талантите към голямата сцена и да споделя със зрителите най-вълнуващите преживявания на участниците в битката за титлата „глас на България“, споделя Петканова. И добавя:

„В дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ участниците и треньорите ще покажат повече от емоциите, надеждите и амбициите си… Обичам да съм пред камера, мисля, че и камерата ме обича“.

Добавени коментари

Сър Пичук публикува:
19 Февруари 2020 | 18:44
От заглавието може да се помисли, че ще започне да грачи като участник, пък то щяла да взема бадева пари и да се хили с нашарените наркоманчета зад кулисите... То друго и не може!

Добавете Вашия коментар

TOP