Благоевградската фирма „Стилстрой М“ на М. Камбитов без конкуренция за ремонт на пътя за Бодрост

07 Юни 2019 | 17:00
0 коментара
Бизнес

Благоевградската фирма „Стилстрой М“ ООД бе единствената, която подаде оферта за участие в поръчка на община Благоевград с договаряне без предварително обявяване за ремонт на пътя до летовище Бодрост.

Обществена поръчка за възлагане на строителните дейности се провежда безуспешно вече два пъти, но тъй като нямаше подадени оферти, от кметството се принудиха да поканят три дружества да участват с предложения за изпълнение на ремонта.

Прогнозната стойност, обявена от общината за изкърпване на дупките, е 20 000 лв., поръчката включваше отделно и поставяне на габиони, това са мрежите, които предпазват от свличане на земна маса, но с монтирането им никой не пожела да се ангажира срещу предвидените за тази цел 6800 лв. от бюджета на общината.

Въпреки поканата оферти не представиха „Роуд енд уотър инженеринг“ АД – Благоевград и „Струма – Строй“ ООД със седалище в Симитли.

Ценовото предложение на управителя на „Стилстрой М“ ООД Михаил Камбитов бе 19 993,61 лв., само с 6,39 лв. под максимално допустимата. Офертата бе отворена вчера от комисия, назначена от кмета на община Благоевград Атанас Камбитов, който ще подпише договор за възлагане, след като се прецени дали документите на дружеството отговарят на всички изисквания на възложителя.

Добавете Вашия коментар

TOP