Благоевградчанка впечатли журито в „MasterChefBG”с кулинарни умения

27 февруари 2018 | 11:50
0 коментара
Благоевградчанка впечатли журито в „MasterChefBG”с кулинарни умения

23 – годишната Лъчезара Павлова от Благоевград впечатли с кулинарни умения в новия сезон на предавенто „MasterChefBG”.

Младата жена изкуси журито със свинско бонфиле със спанак и горски гъби, пармезанова кошничка, чипс с прошуто и картофено пюре.

Пред оценяващите я, Лъчезара разказа трогателната история на своето детство, уточнявайки че работи от 13 – годишна.

„Да готвя е единственото, което ми харесва да правя и ме удовлетворява. Сервитьорка съм от 13 – годишна. Нямах детство, наложи ми се да работя от малка, нямам баща, мама работеше само, но не ни стигаха парите да си плащаме сметките. Никоя майка не иска детето й да работи от толкова малко, но аз нямах избор”, каза тя.

„Имам нужда от ново начало за да намеря някъде себе си. Животът ми е бил много труден, но винаги съм се борила сама със всичко. Самото ми идване в предаването е вече ново начало за мен. Аз се преборих за да стигна до тук”, заключи Лъчезара.

Към момента тя продължава да работи като сервитьорка в пицария в Благоевград. На работното си място обръща внимание на готвенето, а когато опитва да приготви нещо вкъщи, се оказва, че е доста добра. Учи рецепти от книги и интернет, а колегите й я насърчават да се впусне в кулинарното състезание в най-голямата кухня на България. 

Лъчезара мечтае един ден да е на мястото на Андре, Петър или Лео! Знае какво е да се бориш и вчера направи първата крачка по пътя си към успеха.

Ако спечели MasterChef, тя иска да стане Chef и да запише името си в историята на кулинарията.


Добавете Вашия коментар!