Благоевградчанин подкара автомобила си дрогиран, откриха канабис и амфетамин в колата му

30 Март 2018 | 11:48
3 коментара
Криминално

В хода на извършена, около 21:45 часа на 29.03.2018г. на ул.“Славянска“ в гр.Благоевград, проверка на лек автомобил „Ауди“, управляван от В.П./34г./ от гр.Благоевград, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, са намерени и иззети: около 4,2 грама канабис и около 0,9 грама амфетамин.

С техническо средство е установено, че В.П. е шофирал след употреба на наркотични вещества, а проба за наличие на алкохол в издишания въздух на същия е отчела 0,70 промила.

В.П. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е РП-Благоевград.

По случая е образувано досъдебно производство.

Добавени коментари

Zapoznat публикува:
31 Март 2018 | 22:23
Hlop i padna v kapana
? публикува:
30 Март 2018 | 13:58
Това не е ли метресата на Курлинков? Верно ли,че тая е била женена и с малко дете? Къде работи тая звезда, чак ми стана интересно да я видя!
Ода за съвременната жена! публикува:
30 Март 2018 | 12:24
Моето име е Слава Димитрова и работя в полицията! Разбира се започнах с връзки,както си му е реда! Такава е модата в днешно време! Уреди ме мъжа ми,който е прост бачкатор, но няма начин-ще го търпя докато намеря нещо по добро! Е аз не съм първа красавица имам доста пъпки,които умело прикривам с грим , но все ще си намеря някой глупак! След година...ура, намерих си глупак и то началник! Живот си живея и никой не смее да ми каже и дума!Аз съм най - добрата в професията и що практика натрупах по бюрата,професионалистка станах!Единственият проблем е,че моя началник е женен,но нищо - все ще успея да го разведа , животът е пред мен!

Добавете Вашия коментар

TOP