Благоевградчанин открит окървавен в Рила, младежи вилняха на ул. „Дж. Баучер“ в Благоевград

26 Май 2016 | 10:12
0 коментара
Криминално
Благоевградчанин открит окървавен в Рила, младежи вилняха на ул.  Дж. Баучер  в Благоевград

43-годишният благоевградчанин С. Киров е открит в безсъзнание в град Рила. Намерен е около 22.30 часа с окървавена глава. Сигнал за случилото се е подаден на тел. 112, пострадалият е транспортиран с линейка до хирургия на благоевградската болница. За случилото се е информирана и полицията, изяснява се при какви обстоятелства е пострадал.

Друг случай с пострадали при сбиване вдигна на крака служители на реда в Благоевград. Двама младежи от Кюстендилско - 18-годишният Д. Христов от село Жабокрът и приятелят му В. Велинов от село Ябълково, предизвикаха сбиване в центъра на Благоевград и са задържани от органите на реда. Екшънът се разиграл един час след полунощ. Побоят възникал на бул. „Джеймс Баучер“ пред магазин за кафе, група младежи се скарали, последвало гонене по улиците на града и физическа саморазправа. След сбиването двамата младежи от Кюстендилско са задържани за даване на показания, работата по случая продължава.

Още един пострадал при друг скандал в Благоевград е потърсил спешна помощ. 30-годишен благоевградчанин твърдял, че е нападнат от непознати. Той е без сериозни наранявания и е освободен след лекарския преглед.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP