Благоевград се включва във фотоконкурс „Европа в моя регион 2017“

29 Март 2017 | 18:41
0 коментара
Общество

Областен информационен център- Благоевград се включва в организираният фотоконкурс   „ Европа в моя регион 2017“.  За участие в конкурса ще се набират снимки, които показват обекти, събития, дейности от изпълнени/изпълнявани проекти с финансиране от Европейските структурни и инвестиционни фондове на територията на област Благоевград. 

Срокът за изпращане на снимки е от 10 март до 7 април 2017 год. Гласуването ще бъде от 12 април до 22 април, а снимките на всички участници ще бъдат качени и видими след 11 април  на фейсбук страницата на ОИЦ- Благоевград-  http://www.eufunds.bg/blagoevgrad

   Фотографиите- до три броя (трябва да бъдат авторски, а не създадени в съавторство) се изпращат, заедно с попълнен Формуляр за участие и Декларация, в която декларира, че е носител на авторските права на фотографиите  на e-mail адрес на Областен информационен център- Благоевград-  [email protected].  

   Резултатите ще бъдат обявени на фейсбук страницата на Областен информационен център- Благоевград, както и на интернет портала на Структурните фондове на ЕС в Република България.
    Награждаването ще бъде на 25 април 2017год. в присъствието на официални лица, в тържествена и приятна обстановка.  Наградният  фонд се състои от три награди и не се предоставя парична равностойност на спечелената награда.  Първата награда е дигитален фотоапарат, за спечелилият второ място наградата е дигитална фоторамка, а за трето място- външна батерия за мобилен телефон.  Снимките трябва да бъдат в JPEG, TIFF и PNG формат, с минимален размер 5 MB и резолюция 5437х3691 пиксела, 300dpi.  Не се допускат обработки на снимки като  фотоколажи, снимки, които са силно ретуширани дигитално и съдържащи надписи, графики и рамки.    Критериите, които трябва да бъдат спазени за да получи изпратената снимка оценка, са  принадлежност към темата на конкурса, естетическо изпълнение, оригиналност и визуално въздействие.

    Конкурсът е отворен за всички желаещи, като лица под 18- годишна възраст, се изисква да участват със съгласието на родителите, отбелязвайки го във формуляра, както и в декларацията за авторски права.

   Фотоконкурсът е част от националната програма под мотото „Заедно за Европа“. Кампанията е посветена на 10- годишнината от подписване Договора за присъединяване на България към ЕС, на 60- годишнината от създаването на Европейската икономическа общност и Европейския социален фонд, както и 6 години функциониране на мрежата и включва най- разнообразни събития- срещи, дискусии, семинари, конкурси, хепънинги и други. 

Добавете Вашия коментар

TOP