Благоевград се гордее! Собственикът на хотел „Езерец” Р. Калайджиев обра наградите от форум на БАХА в Охрид

09 Август 2017 | 23:14
6 коментара
Бизнес

Собственикът на хотел „Езерец” в Благоевград и общински съветник от ГЕРБ Румен Калайджиев бе удостоен с най-престижните награди от форум в Охрид, организиран от Балканския алианс на хотелиерските асоциации (БАХА).

В събитието взеха участие представители на изпълнителната власт и бизнеса от България, Македония, Албания, Косово, Черна гора и Босна и Херцеговина. Водещата тема пък бе общ туристически продукт, който да предлагат държавите от Балканския полуостров, за да можем да се наложим на далечните пазари, като Япония, Китай и САЩ.

По време на форума бяха отличени и други бизнесмени, но най-големите призове получи Калайджиев. Това е поредната заслужена награда за най-добър комплекс от услуги на Балканите за 2016 година. Според известния хотелиер хотела не спира да жъне успехи заради неуморният труд и доброто отношение на екипа в него.

Добавени коментари

До Vlatko публикува:
10 Август 2017 | 22:08
По добре пиши на Кирилица и не говори глупости. Ако и на други им бяха дали от чувалите с пари на БКП и Комсомола, и те щяха да направят такива неща, че и по добри. Трябва да се произвежда БВП, а не само кафета, кръчми и хотели. На две магарета сламата не може да раздели по равно, нищо че е от село. По точно от сама къща в планината.
Vlatko публикува:
10 Август 2017 | 15:35
Toj moje i da e vsekakav kakto go narichate, pone e neshto napravil prez jivota si , edin uspeshen biznismen,,a vie,nie ili as moje samo da sedimo pokrai telefonoteci da si pisheme kakvi li ne komentari,, evala na nego toi hrani nad 40 chiveka, a vie se zamisleta malko, jivi i zdravi
12345 публикува:
10 Август 2017 | 09:09
езерец не е от герб а малко над ощава под пирин планина
питанка публикува:
10 Август 2017 | 08:51
Кога стана от ГЕРБ, и да му е честито,
Дончо публикува:
10 Август 2017 | 06:58
Този е калпав човек,скръндзав и сприхав,абе като цяло неуравновесен!
@@@ публикува:
10 Август 2017 | 00:08
Ако този е спечелил нещо, би трябвало да е приз за паяжините в хотела и маломерните стаи...Другите сигурно са участвали с палаткови лагери.

Добавете Вашия коментар

TOP