Благоевград излиза отново на протест! Национално автошествие срещу антидетските и антисемейни политики ще се проведе днес в 20 града

04 Юли 2019 | 07:35
0 коментара
Общество

На 04.07.2019г. ще се проведе Национално автошествие срещу антидетските и антисемейни политики, въведени чрез редица закони, програми и наредби. В масовото шествие ще се включат около 20 града. 

Докато родителите търсят начин да бъдат чути и забелязани, са не само игнорирани от компетентните институции, но предстои да се справят с нови „предизвикателства“, както стана ясно преди броени дни. Съвсем очаквано до 2022г., ще бъде въведена „услугата“ социален патронаж за деца от 0-3 г. или иначе казано: Уважаеми родители, независимо дали Ви харесва или не, Вие ще бъдете обучавани, консултирани и проверявани за това как си гледате детето / децата, като социален работник ще Ви посещава в удобно за него време. Предвижда се изграждане на система за детско правосъдие, както и промотиране на „социалните услуги“ предлагани от десетки НПО-та, включително и такива прокарващи ЛГБТ и джендър идеологии.

Нека за пореден път докажем, че Благоевград е буден!

Да бъдем там, заедно, за децата си! 

Часът е 19.00ч.

Начална точка на автошествието: ЮЗУ "Неофит Рилски"

Маршрут: ЮЗУ "Неофит Рилски"- бул. Димитър Солунски- бул. Пейо Яворов- ул.Симеон Радев- 14ти Полк- ул.Александър Стамболииски- Младежки дом- Джамията- ул.Митрополит Борис- бул.Кирил и методи- бул. Димитър Солунски- ЮЗУ "Неофит Рилски"

Добавете Вашия коментар

TOP