Бизнесменът Румен Трифонов лекува болни стави в минерлните извори на Рупите

04 Януари 2018 | 15:48
0 коментара
Любопитно

Благоевградският бизнесмен, Румен Трифонов цъмбурна в горещите езерца на ливадата до храма на баба Ванга край Рупите.

Трифонов, заедно със семейството и приятелите си се забавлява бейски в местността в първия ден на Новата година

Той разкри, че ритуалът по потапяне в горещите води на гьолчетата в Рупите го извършва стрикто ежемесечно, тъй като от известно време страда от болки в ставите.

"Най - добре се чувствам, когато се потопя в топлата вода на изворите тук през зимата. Не можете да си представите какъв кеф и удоволствие е ", каза Румен Трифонов.

„Какво богатство, какво щастие.Лечебни води край село Рупите, за които баба Ванга говореше с толкова любов се оказаха чудотворни. Те помагат на болни да излекуват заболявания на храносмилателната и ендокринната система, на опорно-двигателния апарат, неврологични, гинекологични увреждания, лекува и черен дроб, простатата, бъбреците и кожни заболявания. Ненапразно българската пророчица баба Ванга споделя, че за нея местата край селото са предпочитани и много тачени.“ – коментира още бизнесменът.

„Това място е много специално.–казваше приживе и пророчицата – То ми служи като акумулатор и от него черпя енергия и сила. Някога тук е имало страшен огън, а този риф над нас крие една голяма тайна.“

Добавете Вашия коментар

TOP