Бизнесмен от Благоевград строи търговски комплекс за милиони на Покровнишко шосе

03 Май 2018 | 12:34
1 коментара
Бизнес

Собственикът на една от най-успешните в света компании за производство на бронирани автомобили – благоевградчанинът Антон Стефов, се готви да инвестира в автосервиз и търговски комплекс за промишлени стоки в Благоевград.

Чрез техническата си сътрудничка в областния център на Пиринско Румяна Димитрова, която се грижи за документите и процедурите около инвестиционните му намерения, бизнесменът иска да се обяви подробен устройствен план – план за застрояване с промяна предназначението на имот от “нива” в “автосервиз и търговски комплекс”.

Теренът, за който става дума, е в местността Карамихайлов бунар на Покровнишко шосе, до автосервиза на Ораков и срещу заведението за бързо хранене на “Дековис”.

Инвестиционното си намерение Антон Стефов е декларирал в община Благоевград, като е посочил, че в автосервиза няма да се предлагат бояджийски услуги и смяна на масла.

В търговския комплекс пък ще се продават готови пакетирани строителни материали, дървен материал, железария, офис обзавеждане и др., а общата използваема площ ще е 1300 кв.м.

Благоевградчанинът А. Стефов от няколко години живее в Обединените арабски емирства, където е базиран бизнесът му в момента. Фирмата му е сред лидерите в специализираното производство на бронирани автомобили с над 20 години опит.

Името му се свързва и с благоевградската НХГ “Св. св. Кирил и Методий”, след като се разбра, че като неин възпитаник се ангажира да финансира изграждането на актова зала за нуждите на бившата Солунска гимназия.

Нивата в м. Карамихайлов бунар не е единственият недвижим имот на А. Стефов в Благоевград, той е собственик и на терени в землището на село Изгрев.

СТРУМА
 

Добавени коментари

Митре2 публикува:
03 Май 2018 | 18:13
Крайно време е да фалира...

Добавете Вашия коментар

TOP