Бизнес форум „Силни региони за силна икономика” ще се проведе днес в Благоевград

28 Юни 2017 | 09:44
0 коментара
Хайлайф

Национален бизнес форум „Силни региони за силна икономика” ще се проведе този четвъртък /29 юни/ в Благоевград.

Началото на събитието в зала „22 септември” е от 13,00 часа, когато привествие и представяне на възможностите за развитие на местния бизнес ще направи кметът на общината Атанас Камбитов.

След това най-младият ни евродепутат Андрей Новаков ще говори за европейските инвестиции в подкрепа на българския бизнес. Той ще разясни кои са финансовите инструменти това да се случва, ще разкрие подробности за публично-частните партньорства.

Целта е да се представят възможностите за финансиране на бизнеса чрез финансови инструменти, както и смесването на финансиране в рамките на публично-частното партньорство.

Специален гост на форума е Филип Ситроен, изпълнителен директор на Европейска железопътна асоциация. Той ще акцентира на чуждите инвестиции, европейското финансиране и финансовите инструменти за градско и бизнес развитие.

Срещата ще продължи с изказвания на експерти за системата на търговските палати в услуга на бизнеса, за арбитражната дейност в България, за възможностите на Българската академия на науките за взаймодействие с бизнеса, за ползата на Асоциацията на индустриалния капитал в България в полза на българския бизнес. Ще бъдат представени иновативен бизнес модел и индустриална карта на българия. Ще се направи презентация и на франчайза като успеше бизнес модел.

Форумът ще завърши в 18,00 часа, когато на площад „Георги Измирлиев” ще започне концерт-спектакъл.Кмета.бг

Добавете Вашия коментар

TOP