Бившият зам. ректор на ЮЗУ проф. Ат. Попов в болница, паднал от стълба докато брал череши в Банско

25 Юни 2020 | 08:11
0 коментара
Общество

Бившият зам. ректор на ЮЗУ „Неофит Рилски” проф. Атанас Попов е приет в софийска болница, след като паднал от стълба, докато брал череши. Инцидентът станал преди няколко дни в къщата му в Банско, а вчера проф. Попов сам разказа за сполетялата го беда на страницата си във Фейсбук и публикува снимка от болничното легло.

Приятели, пазете се !
Изроди човешки направиха живота ни труден, непоносим. Сполетя ни голяма беда ,която прокуди красивите чувства и взаимоотношения в нашите сърца. Сегашните човешки изроди нямат грижа за това, а ние се мъчим, за да оцелеем. Радваме се на това,което сме постигнали с много труд и любов.
И аз се радвам на всичко,което съм постигнал с двете си ръце.Особено голяма беше радостта ми сега ,която ми доставяха моите две китни , несравними по своята хубост и плодородие череши. Но именно при тях ме сполетя неочаквана беда. Радвах се, че ще изненадам и зарадвам моите деца и внуци с вкусните и едри череши. Но, когато поисках помощта на двуметровата желязна стълба, за да прибера и последните череши от китно клонче ,тя, стълбата, ми изневери и полетях на земята. Така се отзовах с помощта на моите приятели-лекари в отделението по гръдна хирургия в болница София - Мед.
Тук забравих за болките ми, когато видях как екипът от изтъкнати и дълбоко уважавани лекари, медицински сестри и другите служители се грижат всеотдайно всеки ден и час за здравето на болните.За тези боледуващи, страдащи от различни болести много българи малко се знае и говори сега, когато вирусът върлува и плаши всички по света
, сподели 85-годишният професор.

След това последва вълна от съпричастност от страна на негови приятели в социалната мрежа, които му пожелаха скорошно оздравяване. 

Добавете Вашия коментар

TOP