Бившият треньор на Пирин (Благоевград) Наджи Шенсой ще подаде жалба срещу клуба във ФИФА

19 Септември 2016 | 18:44
1 коментара
Спорт
Бившият треньор на Пирин (Благоевград) Наджи Шенсой ще подаде жалба срещу клуба във ФИФА

Бившият треньор на Пирин (Благоевград) Наджи Шенсой ще подаде жалба срещу клуба във ФИФА. Причината е неизплатена премия от 20 000 евро, която му е била обещана в случай, че успее да спаси Пирин от изпадане. От клуба били поели ангажимент да платят парите до 15 юни, но вече три месеца са минали оттогава, а Шенсой продължава да си чака парите.

"Търпението ми се изчерпа. Вече не ми вдигат и телефона. Обичам Благоевград, но не бих се върнал никога при това ръководство", категоричен е Шенсой пред "7 дни спорт".

 

Изявление от ръководството на ОФК ‘’Пирин’’ ЕООД

Уважаеми привърженици, уважаеми медии,

Ръководството на ОФК „Пирин“ ЕООД Благоевград категорично отрича твърденията на бившия старши треньор на клуба, уважаваният от всички нас специалист Наджи Шенсой. В нито един момент, никой от ръководното тяло на тима не се е отнасял спрямо неговите задължения по непрофесионален начин, и никой не се е месил в неговата професионална работа и задължения. Между двете страни винаги е имало добър диалог, като сме се опитвали максимално да улесним неговите задължение. 
Като бивш негов работодател, ние считаме, че изявленията във въпросното интервю в спортен ежедневник от днес са крайно некоректни и не отговарят на истината. 
Нееднократно сме изказвали голямата си благодарност към него за свършената работа, но подобни недоказани и вредни твърдения не желаем и няма да толерираме. 
Създалото се напрежение около отбора в последните дни е крайно вредно и неразбираемо. 
Тимът има стабилно място в класирането към момента, а някои колебания в представянето са резултат не на слаба подготовка или липса на желание у футболисти да покажат най- доброто от себе си, а на това, че отборът е почти нов. Треньорският екип също е нов и трябва да му се време, за да изгради силен и качествен отбор, такъв какъвто всички привърженици биха желали да наблюдават на стадион “Христо Ботев”. 
Призоваваме за търпение и толерантност от страна на всички, защото това е необходимо за постигане на поставените пред ОФК „Пирин“ цели.

С уважение: 
Ръководството на ОФК Пирин ЕООД Благоевград

Бившият треньор на Пирин (Благоевград) Наджи Шенсой ще подаде жалба срещу клуба във ФИФА

Добавени коментари

ФЕН ПИРИН публикува:
19 Септември 2016 | 22:03
са с това дето са написали от пири означавали яе тоя документ е фалшив ало ръководството оставка бе на всички .....

Добавете Вашия коментар

TOP