Бившият футболист на ОФК "Вихрен" Сандански В. Захариев скъса с ерегнлъка, размени брачни клетви за вярност с любимата си Благовеста

28 Май 2018 | 16:53
0 коментара
Хайлайф

Благовеста и Васил Захариеви отпразнуваха своя приказен ден на сватбено тържество с най-близките роднини и приятели.

Спазени бяха всички традиции от родителите на младоженците, фуруглица в петък вечер, венчавка в църквата "Св.влкм.Гворги, а после ред на веселия младежки купон в ресторанта на четиризвезден хотел в парк " Свети Врач " на курортния град Сандански.

Кумуваха футболното семейство Мария и Георги Владомирови, които са приятели на младоженеца - бивш футболидт на ОФК " Вихрен ", Сандански. По този повод на сватбата присъстваха футболисти от " Левски "-София и " Вихрен " - Сандански.

Родителите на младоженеца Мария и Красимир сияеха от щастие, че синът им е приключил с ергенския живот и вече е съпруг, врекъл се във вярност и любов. От Лондон бе долетяла сестрата на Васко - Елена, която събра очите на сватбарите със синия си тоалет.

Прекрасните шаферки от страна на булката Ина и Ния пък блестяха в роэовите дълги рокли и се чувстваха като принцеси. На ритуала надиграване эа атракривното печено пиле отиде при кума Георги Владимиров, който демонстрира невероятни танцови умения със съпругата си Мария

.За доброто настроение на всички се погрижи оркестърът на ресторанта с няколко певици..

Добавете Вашия коментар

TOP