Бившата преподавателка по английски език от СУИЧЕ „Св. Климент Охридски” в Благоевград, Сладина Ерменкова плака по време на „Пирин фолк” в Сандански, заяви " Няма по - талантливи деца от българските"

29 Август 2017 | 18:49
0 коментара
Култура

Бившата преподавателка по английски език от СУИЧЕ „Св. Климент Охридски” в Благоевград, Сладина Ерменкова се наслади до краен предел на „Пирин фолк” в Сандански, видя  репортер на Pirinsko.com.

Тя изгледа с нескрит интерес форума и изслуша със затаен дъх всички песни от трите вечери на фестивала в курортната община, като бурно аплодираше всички участницив него.

Екс учителката от елитната благоевградска гимназия остана силно впечатлена най – вече от изпълнението на децата по време на първата конкурсна вечер, които наблюдаваше със сълзи на очи.

Сладина Ерменкова дори запечата спомена си с детския победител Донко Марков в снимка, която мигновено намери мястото си във фейсбук.

„Уникален талант” написа трогателно тя и допълни, че по – талантливи деца от българските няма.

Припомняме, че обичаната учителка от СОУИЧЕ – Благоевград Сладина Ерменкова напусна школото през лятото на миналата година, след 10 г. трудов стаж в него и започна работа в Сандански.

„ Това са нещата от живота, вярвам в своите ученици, че няма да ме посрамят. Четири години ги възпитавам на труд, ученолюбие, отговорност и честност. С нетърпение ще чакам датата на бала им, когато задължително ще бъда до тях”, коментира тогава Сладина Ерменкова.

 

Добавете Вашия коментар

TOP