Бюрото по труда в Петрич обяви 66 свободни работни места, от общината предлагат 30 работни места по проект

03 Август 2017 | 15:07
0 коментара
Общество

66 свободни работни места са обявени в „Бюро по труда“ Петрич, информират от „Бюро по труда” в южната община. Обявени са свободни работни места за 10 работници консервено производство, 1 продавач-консултант, двама трашачи, 1 шофьор на товарен автомобил, двама помощник готвачи, четирима сервитьори, 1 изпитател водомери, 1 леяр, 1 стругар, 1 заварчик, 1 шлосер, 1 общ работник месопреработване, 1 ел. техник.

Търсят се кадри и в сферата на шивашката промошленост: 15 шивачи на трико и конфекция и 10 гладачи.

Обявени са и 7 свободни позиции за международни шофьори и 5 позиции за кредитни консултанти.

Междувременно стана ясно, че 30 работни места са одобрени за Община Петрич по проект „Нова възможност за младежка заетост.

От общия брой одобрени работни места 10 са за позиция технически сътрудник в администрацията, а 20 са за длъжността общ работник.
Право да кандидатстват имат младежи до 29 годишна възраст, да не се обучават към този момент , да не работят, да не са регистрирани като земеделски производители. Младежите, които отговарят на тези условия могат да кандидатстват в Общинска администрация Петрич от 7 август 2017 г. до 18 август 2017 г. Необходимо е подаването на молба и CV.

Това е поредният проект, който Община Петрич защитава и реализира насочен към намаляване на младежката безработица и даване на едно добро начало за реализация на младите хора на пазара на труда.

Добавете Вашия коментар

TOP