Бисер Михайлов е новият общински лидер на ГЕРБ – Благоевград

13 юни 2018 | 14:55
4 коментара
Бисер Михайлов е новият общински лидер на ГЕРБ – Благоевград

Новият лидер на общинската организация на ГЕРБ в Благоевград е областния управител Бисер Михайлов. Това стана ясно след провелото се  събрание на Изпълнителната комисия на партията. На него е взето решение Михайлов да бъде утвърден като лидер на партийната организация.

Членовете на комисията трябваше да избират между две кандидатури – на губернатора и на бившия общинските на управляващата партия Йордан Андонов. На провелото се общо събрание преди няколко седмици Андонов получи 195 от гласовете на делегатите, а Михайлов – 145.

Изненадващо решението на ИК е натежало в полза на областния управител на Благоевград.


Кавазов публикува:
13 юни 2018 | 17:35
:)
успех публикува:
13 юни 2018 | 15:37
Успех г-н Михайлов, успех!
До Гергана публикува:
13 юни 2018 | 15:24
Гергана Поздралвния Гергана, но все пак да попитам: член ли сте на ПП ГЕРБ??? И къде членувате, да не би да сте член в Орлиновата махала или Плажа!
Гергана Димитрова публикува:
13 юни 2018 | 15:10
а браво михайлов е добър човек но немога да разбера къде виждаме демократичното в герб станахме като бкп против волята на народа . помня преди години се събирахме в една зала на американския на последния етаж и тогава пак коментирахме подобна кауза тогава бе избора за кмет между камбитов и хаджигаев . спомням си че борисов каза пред всички че това няма да се повтори но ето че днес пак е факт . кой кой е в герб как така става всичко по волята на кмета камбитов . в крайна сметка цветанов или борисов става интересно на политическата сцена . само мога да кажа едно това бе краят на партията в която съм си дала живота последните 10 години това беше края на една истинска армия това беше края на армията на борисов защото от събрание на събрание ние се топим като населението на българия .

Добавете Вашия коментар!