Био пъпеши, сочни дини, краставици и домати бъкат в стопанството на В. Лудачки в благоевградския кв.Струмско

05 Август 2017 | 09:26
2 коментара
Бизнес

Пъпеши с райски вкус, сочни дини, краставици, домати и много други плодове и зеленчуци бъкат от био стопанството на благоевградския зеленчукопроизводител Венцислав Лудачки, намиращо се в бившата военна градина на благоевградски кв. „Струмско”.

Търговецът отглежда продукцията си в оранжерии и земя разположени на близо 40 дка. площ, и всички от тях абсолютно екологично чисти. Всичко произвежда със собствени средства, като на този етап не ползва и един евро лев субсидии.

ВНИМАНИЕ! Изключително висока пожарна опасност - препоръки снимка 1

Потокът от желаещи хора да опитат от производството му не спира ежедневно и той едвам смогва да обслужи всички. Произведената от него стока разбива конкуренцията на пазара по качество и вкус, твърдят и от бранш в Благоевград и региона.

С усмивка на уста, приветлив и изключително любезен, Венцислав Лудачки удостоява с нужното внимание всеки един прекрачил двора на стопанството му. Доволни клиенти споделиха, че динята е със страхотен, сочен вкус и на достъпна, дори ниска за сезона цена.

Зеленчукопроизводителят пък споделя, че е засял десетки декара масиви с диня и пъпеш в полята край благоевградския квартал Струмско, за да има за всички.

По думите му, тайната на успеха се дължи единствено на факта, че произведеното от него е абсолютно чисто и натурално.

„Стоката ми е абсолютно био, без каквито и да било примеси в нея. Реших да направя собствена продукция, за да бъда уверен лично в доброто качество, защото пазара ни бълва от чуждестранен внос, със съмнително производство и лошо качество.  Разбира се за добър резултат е и нужно тя да се отглежда с много любов”, казва Венцислав Лудачки.

Той стана зеленчукопроизводител преди една година, като до тогава бе дългогодишен търговец и собственик на магазин за плодове и зеленчуци в благоевградския квартал „Струмско“.

Спорта пред взрив заради допинга и хакерските атаки снимка 1

Лудачки продаваше плодове и зеленчуци над 10 години, но продукцията му не бе негова, а сега се похвали пред наш репортер със собствено качествено производство, с което е препълнил магазинчето си в Струмско.

 

Добавени коментари

Агроаптека публикува:
05 Август 2017 | 19:24
Венци видя ли че амониевата силитра прави чудеса
екстра публикува:
05 Август 2017 | 11:34
Браво венци покажи му на дивако и спиро как се бачка

Добавете Вашия коментар

TOP