Без шефове на някои отдели в общината, последен шанс за ръководителя на ансамбъл "Пирин"

09 Март 2020 | 16:06
5 коментара
Общество

Няма да има началници на отдел „Култура“, „Образование“, „Здравеопазване“, обяви зам.-кметът  по хуманитарните дейности Василиса Павлова. Ще има нова визия за тези отдели. От отдел „Култура“ са освободени петима. Причините за това са различни- от забавяне на преписки до прикриване на информация, липса на комуникация, неизпълнение на ангажименти, пускане на поздравителни картички за 3 март 15 дни по-рано  и т.н.

Оказва се, че сигнали, преписки оставали на бюрата им и не стигат докъдето трябва. „Ще има допълнителен контрол върху съответните сектори, защото не може да работят избирателно само за „наши“ хора. Няма я обратната връзка, а когато става въпрос за личен интерес се втурват с преписката или каквото и да било“, каза още Павлова.

Последен шанс пък е дал кметът Румен Томов на ръководителя на ансамбъл „Пирин“ Данислав Кехайов. Той трябва да представи програмата за турнетата до месец и след това градоначалникът ще реши какво ще прави.

Според Томов ансамбъл „Пирин“ не е за попълване на дупки. Той трябва да изнася своята програма в цяла България.

„Ръководителят  управлява завод, 90 души и трябва да идват съответните приходи. Не може така да се работи, а  ансамбълът струва на общината 1,2 милиона лева“, категоричен е кметът./Агенция бг/

Добавени коментари

До поп стоил публикува:
25 Август 2020 | 00:00
Деградирал ти е тъпия мозък! Селяк няма как да разбира от изкуство! Ансамбъла 1200000 на година, а това че за смешния фестивал Франкофоли за два дни са дадени 1500000 това не го казвате! Все ансамбъла ви е трън в очите! Айде съкратете всичко да няма култура и после ще пиеш ракия и ще въртиш гюбеци! Много си тъп, попе!
Елена публикува:
13 Март 2020 | 15:08
Ами попитайте Кехайов защо държи пенсионери в ансамбъла , които получават и пенсия,изаплата ! Защото са негови приближени . Трябва да се оживи дейността му и то с млади, атрактивни кадри .Госпожо Павлова ,вземете мерки -това е ваша отговорност .
123 публикува:
10 Март 2020 | 07:14
Тц тц тая зам. кметицата не е разбрала шест месеца, че отдел здравеопазване няма. Бива ей така да дрънкате каквото ви падне, ама чак толкова...
mahai wsi4ko публикува:
09 Март 2020 | 20:44
Brawo Wasilisa izmeti cqlata pasma na shopowa towa e sybrano ot kol i waje
Pop-Stoil публикува:
09 Март 2020 | 18:27
Да бъде закрит този деградирал ансамбъл!!!!!!! И ние данъкоплатците да издържаме тези "играорци" и то 1 милион и 200 хиляди от нашите джобове - НЯМА ДА СТАНЕ

Добавете Вашия коментар

TOP