Без публика по стадионите, фенове ще има само на София Оупън

28 Октомври 2020 | 05:57
0 коментара
Спорт

От четвъртък, 29 октомври, колективните и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер на закрито и открито се провеждат без публика. Изключение се допуска за международния турнир по тенис Sofia Open 2020, като настаняването на зрителите е най-малко през две седалки.

Публика по стадионите няма да има поне до 12 ноември.

Това гласи новата заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов. Това означава, че от следващия кръг мачовете от Първа и Втора лига в България ще се провеждат пред празни трибуни. Новината е особено разочароваща за феновете на Лудогорец, които няма да могат да гледат на живо мача на своите любимци срещу английския Тотнъм от груповата фаза на Лига Европа на 5 ноември в Разград. Тъй като заповедта на здравния министър е със срок до 12 ноември, ако тя не бъде удължена, няма да засегне двата оставащи домакински мача на ЦСКА от турнира – срещу Йънг Бойс на 26 ноември и срещу италианския гранд Рома на 10 декември.

От друга страна феновете на тениса ще могат да гледат на живо турнира София Оупън, който ще се проведе от 7 до 14 ноември в столицата и ще бъде с участието на доста от звездите от световния тур. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP