Без конкуренция! Българин грабна приза Мистър Гей Европа 2019

08 Юли 2019 | 14:27
1 коментара
Любопитно
31-годишният Александър Петров от България стана Мистър Гей Европа 2019.
 
Софиянецът отвя конкуренцията в тазгодишния конкурс, чийто финал се състоя този уикенд по време на прайда в Кьолн.
 
В германския град претендентите за титлата се изправиха пред 8 различни предизвикателства, а като допълнение се оценяваха и взаимодействията между самите финалисти. Всеки от кръговете носеше различен брой точки, според важността му, които определят класирането на претендентите за първото място.

Александър е завършил икономика, но също така е учил философия и психология, а в момента работи в гейминг платформа. Той спечели 4 от изпитанията, поставени пред участниците - предварително интервю, личен проект, писмен тест и фотогенично предизвикателство. Общият му резултат възлиза на 211 точки, само с 29 по-малко от максималния брой, който е 240.

26-годишният белгиец Матиас де Роувър завоюва второто място с 198 точки, а след него, на трета позиция, се класира германецът Марсел Данър (30 г.), който спечели 174 т.
 
Първият подгласник на титлата се представи най-добре в предизвикателството на социалните мрежи, докато германецът надделя в спорта и онлайн вота.

Тримата финалисти единодушно избраха представителя на Португалия - Мауро Мелим, за Mr Gay Congeniality. "Групата от финалисти тази година беше изключителна. Всички бяха много отдадени и целенасочени. Участниците от цяла Европа обмениха знания и опит, като уловиха изцяло философията на Мистър Гей Европа", каза директорът на конкурса.
 

Добавени коментари

България публикува:
08 Юли 2019 | 16:39
Значи от всички педали нашия сие най големия педераст

Добавете Вашия коментар

TOP