Без бабино хоро в Разлог днес

21 Януари 2021 | 14:00
0 коментара
Култура

Заради пандемията от COVID-19 бабино хоро в Разлог днес по случай Бабинден нямаше, отложена е и традиционната празнична програма, която се провежда в читалището. 

За да уважи родителите на първото и последно родени деца в МБАЛ – Разлог, кметът на общината инж. Красимир Герчев, при стриктни мерки и ограничено присъствие, подари на младите родители специален пакет с поздравителен адрес. Той пожела много здраве и благоденствие на семействата, а на малките жители на общината да пораснат и станат добри хора и да прославят родния град и родината си. 

Майката и таткото на малкия Мартин – последното родено през 2021г. бебе, спазиха традицията и дойдоха облечени в народни носии. С носия бе и малкият.

Майката на първото родено бебе – Илияна Карталова благодари за вниманието и пожела много деца да се родят в Разлог през годината.

В Родилното отделение кметът инж. Красимир Герчев и зам. -кметът по социалните дейности инж. Венцислав Гърменов направиха подарък на всеки от работещите и отправиха послание към завеждащата д-р Радка Божикова за много нови бебета, спокойни и успешни раждания и една благодатна година. 

15 са родените от началото на годината деца в МБАЛ – Разлог, което е едно много добро начало, каза старша акушерка Ирена Тренчева.

Добавете Вашия коментар

TOP