Бербатов удари в земята Емилия и Тони Стораро в Китен

11 Август 2020 | 14:33
0 коментара
Любопитно

Последната голяма звезда на футбола ни Димитър Бербатов изненада туристите в Китен, като седна да обядва в прочута местна кръчма, съобщи читател на „Марица“. Заведението предлага евтино меню през деня, като масово гозбите са по 5 лева. Вечер пък е хитова чалготека, където се изреждат половината звезди на жанра.

Бербо моментално беше обграден от десетки желаещи за снимка и автограф. „Човекът едва смогна, сигурно умря от глад, но не отказа на никого“, сподели нашият читател.

Клиенти споделиха, че интересът към Бербо е бил в пъти по-силен отколкото към гастролиращите певици. Последните дни в заведението се изредиха Тони Стораро, Наско Ментата, Джена, Емилия, Малката, Грахич и кой ли още не. „Заявките за снимки и автографи не бяха и една пета от това, което се стовари върху Бербо“, сподели читателят ни. 

По традиция Митко отскача до Гърция, а останалата част от ваканцията прекарва в апартамента си в хотел „Маджестик“ в Слънчев бряг. Тези дни Бербо е бил забелязан там да рита с традиционната тайфа приятели. В един от мачовете се е включил спортният директор на Локо – Георги Иванов – Гонзо.

 

Добавете Вашия коментар

TOP