Бербатов с големи обещания за новия си отбор в Индия

07 Септември 2017 | 07:30
0 коментара
Спорт

Българският нападател Димитър Бербатов даде интервю пред индийската версия на сайта Goal.com. Той говори за трансфера си в Керала Бластърс, за ролята на треньора Рене Мюленстийн и за страстните индийски фенове, към които отправи големи обещания.

„Големият фактор бе треньорът. Говорихме по телефона и той ми обясни, че би искал да работи отново с мен. Знаейки как той гледа на футбола, това не беше трудно решение. Разбира се, клубът показваше, че ме иска много, постоянно говореше с моя агент, демонстрираше ни уважение и това бе достатъчно да ме убеди, че трябва да приема това предизвикателство в тази нова лига”, започна Бербо.

„Ще работим заедно за трети път, той ме познава много добре и знае как обичам да играя футбол, от какво се нуждая в тренировките, за да се чувствам добре и да бъда в най-добрата форма за моите години. Спечелихме някои трофеи заедно, така че се надявам да донесем такъв и на Керала”, добави още той.

В историята на лигата Керала Бластърс е двукратен финалист, но все още не е стигал до големия трофей. С привличането на Бербатов, Уес Браун и Пол Рачубка обаче феновете мечтаят за това през този сезон.

Митко Бербатов говори и за сходствата между легендарния Сър Алекс Фъргюсън и Рене Мюленстийн: „Мисля, че и двамата обичат футбола. Те искат да спечелят всеки мач. Да работиш със Сър Алекс е чудесен начин да учиш за футбола, да прихванеш победния манталитет и съм сигурен, че Рене е напълно подготвен за предизвикателствата пред него”, категорично заяви легендарният нападател.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP