Беласица победи с 1:0 Вихрен Сандански за купата на АФЛ

27 Септември 2018 | 09:22
0 коментара
Спорт

Беласица победи с 1:0 Вихрен Сандански в мач от 2-ия кръг за Купата на АФЛ на стадиона в Първомай. Треньорите на двата отбора Иво Тренчев и Здравко Лазаров в тази среща дадоха шанс на част от футболистите от резервната скамейка и юноши.

През първата част на срещата повече положения за гол имаха футболистите на Вихрен, но ударите на Валери Георгиеви на французина Алберт като по чудо не навестиха мрежата зад младия Димитър Христов.След почивката далеч по-активният отбор бе този на домакините. Особено деен по десния фланг бе Запро Динев, който често всяваше паника в защитата на гостуващия тим.Той бе и най-добрият на терена. В 58-ма минута при бърза контраатака на Беласица Живко Димитров от 10-тина метра направи безпомощен вратаря Стоян Деспотов за 1:0.

Марти Таушанов, Тодор Кръстев и резервата Васил Тачев пропуснаха добри възможности да удвоят преднината на домакините. В третия кръг на турнира за купата на АФЛ Беласица ще играе със Септември Симитли, който имаше късмет при жребия и се класира директно за третия кръг.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP