"ББЦ" Банско: Общинска администрация Банско под конвой на политическо събитие на ГЕРБ

07 Май 2014 | 20:34
10 коментара
Общество
ББЦ Банско: Общинска администрация Банско под конвой на политическо събитие на ГЕРБ

Общинска администрация Банско под конвой на политическо събитие на ГЕРБ, съобщиха от партията на Бареков "ББЦ" в курортното градче.

Кметът на Банско Георги Икономов отново използва служебното си положение за осигуряване на присъствие, за да представи кандидатите за евродепутати от листата на ПП ГЕРБ Мария Габриел, Асим Адемов и Андрей Новаков пред представители на местния бизнес.

Срещата се проведе през работно време днес от 10:30 часа в тържествената зала на Народно читалище "Никола Вапцаров" гр.Банско. На срещата присъстваха под строй 2/3 от Общинската администрация Банско, където заедно с представители от местния бизнес бяха агитирани да гласуват на Евроизборите за листата на ПП ГЕРБ.

 

Добавени коментари

ХМ публикува:
09 Май 2014 | 16:20
икономоффф,че има друг мандат знаеш ле кога???НИКОГА!!!И знаеш ле оти...оти народо се опари жестоко.А що се отнася до Божийте дела никой не се бърка,само вие се правехте на безсмъртни и немахте страх от Бога.Просто не ви изнася теорията за разплатата ,която че изпитате .СМЕЩНИ ПАЛЯЧОВЦИ
da dzak публикува:
09 Май 2014 | 09:44
Ne se pritesnqvaite za snimkata, kmeta si q ima, zashtoto kolkoto i da vi e tujno Ikonomov shte e i sledvashtiq, ta i po-sledvashtiq mandqt. A shto se otnasq do Boga, ne se mesete v Bojiite dela, ne se pravete na takiva, kakvito ne ste.
мини утре публикува:
09 Май 2014 | 07:31
Километър,не слагай всички под общ знаменател.Страхуват се само плаши......е.Умрехте,мина вашето време,тия,който се страхуват стават все по-малко.А твоя коментар доказва,че управлявахте силово,че шантажирахте и изнудвахте и какво ли още не.Бог да ве прости и НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!!!!!!!!!!
На Всеки Километър публикува:
09 Май 2014 | 00:50
Чудна работа. Всички казват че с ГЕРБ е свършено а пък от ГЕРБ най - много ги е страх.
Архиви публикува:
08 Май 2014 | 13:19
Споко архивите са живи.Много снимки има за следващия кмет и много боклук за изхвърляне.
Дзак публикува:
08 Май 2014 | 12:52
Абе,запазете тази снимка и я подарете на новия кмет,като встъпи в длъжност!
ddddddd публикува:
08 Май 2014 | 08:26
ALF I CIALATA NEKADARNA 6AIKA ,PATUVAT,PATUVAT PO PATIA NA NDSV...SPETE SPOKOINO DECA
до 5431 публикува:
08 Май 2014 | 08:13
Драги ми,Смехурко,(т.е.гербаджия),по-големи разбойници от мутренската групировка на герб няма.И ако не си разбрал изметените сте вие,вече нямате думата и никога повече българския народ няма да ви даде думата.Герб вече не е фактор в българската политика.Лайте си,колкото искате не пречите на никой.Няма Костинброд ама и на балъците не разчитайте,че толкова много гафове направихте,че и те няма да ви се вържат.Ходете и палете свещи,колкото искате в църквата,ако искате и челни стойки правете там смисъл няма.Страх трябва да имате от Бога,защото има за какво да ви връща,много мърсотии направихте в цялата държава,а Бог не забравя.Затова си мълчете и не се перчете,а се молете,Господ да е милостив и да не ви кара да страдате много,защото сигурни да сте,че няма да ви се размине.Лайнари.
5431 публикува:
08 Май 2014 | 00:01
първо ще си ходят другите разбоиници- герб ще ги измете най скоро
1345 публикува:
07 Май 2014 | 21:27
ГОСПОДА ОТ ГЕРБ , СМЕШНИ СТАВАТЕ,НАРОДА КАТЕГОРИЧНО ЩЕ ВИ ОТХВЪРЛИ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ, ГЕРБ СИ ОТИВА !

Добавете Вашия коментар

TOP