Барселона с Ради Кирилов и Боби Цонев спечели турнира в Симитли

27 Декември 2017 | 10:56
0 коментара
Спорт

"Барселона" е големият победител в коледния турнир по футбол на малки вратички  Симитли-2017, организиран в памет Иван Янчев. Кметът на общината Апостол Апостолов, който е създател на турнира, заедно със сина на Иван Янчев - Боби Янчев, връчиха купите и наградите за призьорите.

Във финалния двубой тимът на Барселона се наложи с 4:2 над отбора победител от миналата година Жълта подводница и заслужи купата. За третото и четвърто място, се бориха VIVA и Полена, като VIVA  се наложи с 8:5 над Полена и все третото място. Отборът на Полена остана на четвърта позиция.Финалната среща бе под строгото съдийско око на международния съдия Стефан Апостолов. 

 За най- добър бранител бе избран Иван Балиов-Рачката, който е и вратарят на отбора на VIVA, Борислав Цонев от отбора победител бе избран за най-добър нападател, Кристиян Михайлов от Полена стана най- добрият защитник, Радослав Кирилов  грабна призовете за голмайстор и най-полезен играч на турнира. Специална награда за организирането и принос в турнира получи Лазар Ханджийски от отбора на Полена.

Кметът Апостолов благодари на всички участници, като отбеляза, че има желанието всяка година отборите да не намаляват, а да стават все по- многобройни.

Добавете Вашия коментар

TOP