Бареков разгроми Борисов с железни аргументи

08 Ноември 2016 | 18:51
0 коментара
Общество
Бареков разгроми Борисов с железни аргументи

Бареков разгроми Борисов с железни аргументи

Предлагам и още един Златен скункс за Танцуващия с #Оставката си Бойко Борисов - за пошло и долнопробно актьорско майсторство! (Не е страшно, аз имам три, при това като мачкан в опозиция.) Това заяви евродепутатът Николай Бареков по повод подготвената  от "Господари на ефира" за пръв път от началото на съществуването статуетка за премиера Борисов заради това, че не държи на думата си и не подаде оставка след загубата на първи тур.

 

В коментар по темата на официалната си страница във Фейсбук Бареков подчертава, че има "три железни аргумента". Ето кои са те, публикуваме без редакторска намеса:


1. Борисов излъга хората, че се е променил, и пак докопа властта. Вместо да прави реформи и да донесе стабилност, превърна за две години правителството и парламента в Бандустан с главатар и шайка разбойници!


2. Борисов лъже, че е десен! Той е стар комунист заедно с повечето около него, включително и Цецка Цачева!


3. Борисов лъже, че няма нищо общо с Каракачанов, Марешки и Местан. Той с неговите пари стои зад тях, за да ги ползва като патерици. Той с интриги, облаги и заплахи разби моята партия и РБ, като ги накупи за една нощ буквално. Сега лъже, че зад генерал Радев бил Доган. Напротив - зад Борисов и Цачева стои Ердоган! Цачева бие кандидата на ДПС в почти цяла Турция! Нечувано досега! Гласуваш за Борисов-Цачева, получаваш Турция и Ердоган.

Това е. Политиката е за актьори, ама поне да са кадърни.

Добавете Вашия коментар

TOP