Бареков, Джамбазки и Рада Коджабашева водят евролистата на коалиция ББЦ, ВМРО, ЗНС и "Гергьовден"

16 Април 2014 | 14:09
0 коментара
Политика
Бареков, Джамбазки и Рада Коджабашева водят евролистата на коалиция ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден

Николай Бареков, Ангел Джамбазки и Рада Коджабашева водят евролистата на коалиция „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и Гергьовден.

Номинате бяха одобрени днес на Национален съвет на регионите на ББЦ и от коалиционните партньори. Лек превес в листата имат дамите. Те са 9 срещу 8 мъже. Три от местата са за женската организация на ББЦ „Евромайки“.

13 от кандидат-депутатите за Европейския парламент са от „България без цензура“, двама са от ВМРО, ЗНС и Гергьовден имат по един представител. Заради ангажимент на почетния си председател Любен Дилов-син, от Гергьовден направиха нестандартна номинация и предложиха от тяхната квота зам. Председателят на ББЦ Росен Петров. Избрали сме знакови лица на коалицията.

При нас е хубаво, че лидерите на партиите са и експерти, май аз с моите три специализации в Америка и Англия съм най-неграмотен в този списък, коментира водачът на листата Николай Бареков.

Той обясни, че при реденето на тази листа са избрани представители на цялото общество дори като етнически и религиозен профил, от всички райони на страната. Листа с кандидат-депутати за Европейския парламент на коалиция ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден:

Николай Бареков, Ангел Джамбазки, Рада Коджабашева, Румен Йончев, Ивелина Йосифова, Даниела Колева, Доц. Христо Бозов, Хайк Гарабедян, Десислава Тодорова, Ирина Добруджалиева, Мая Методиева, Проф. Мирослава Кортенска, Тезджан Наимова, Калина Крумова, Ангел Славчев, Росен Петров, Красимир Каракачанов.

Бареков, Джамбазки и Рада Коджабашева водят евролистата на коалиция ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден

Добавете Вашия коментар

TOP