Банско с успешно представяне на туристическо изложение в Москва

11 Март 2018 | 14:47
0 коментара
Култура

Форумът се провежда в периода между 10 – 12 март за 13-а поредна година. Русия е сред топ пазарите, където наред с добре познатото Черноморие, трябва да рекламираме по-активно и зимните дестинации. Това коментираха по време на срещата кметът и  г-н Олег Сафонов – изпълнителният директор на Агенцията по туризъм на Руската федерация.

Освен че се включи в официалното откриване на националния ни щанд, делегацията проведе поредица от срещи с председателя на Уралската туристическа организация Михаил Малцев, както и сенатор Михаил Павлович, представящ Алтайския край.

Туристическите представители бяха поканени да посетят Банско, за да се запознаят отблизо с нашите предимства, както и да се начертаят конкретни стъпки за популяризиране на Банско.

„Запознах се с Константин Базаров, кмет на любимия балнео курорт на Путин – Белокуриха. Той се намира в Алтайския край и е известен с лечебния си климат и води. По време на деловата ни среща, се договорихме да започнем разговори за побратимяване между двата града, основани на общата ни туристическа насоченост.“, коментира още Икономов

Добавете Вашия коментар

TOP