Банско остана без туристи за Великден

18 Април 2020 | 15:17
2 коментара
Общество

Центърът на Банско е пуст преди Великден. Кметът на града Иван Кадев твърди, че със сигурност има хора, които са дошли за празниците в града, но броят им не е голям.

Служителите на КПП-тата също уверяват, че през последните 2 дни не се е увеличил броят на влизащите в града. Рядко по улиците в града могат да се видят автомобили с регистрации, които не са местни, предаде БНТ.

За последните 5 дни в Банско продължава масовото тестване на жителите и най-вече на хората на първа линия. Около 700 души са изследвани за последната седмица.

Към настоящия момент обаче записването за изследване за коронавирус е преустановено. Най-вероятно от вторник следващатаа седмица записването ще продължи.

Добавени коментари

Дрън,дрън,та пляс! публикува:
19 Април 2020 | 14:57
Кой ви каза,че в Банско няма туристи?! Е,да. Не е,както през зимата и както за Джаз фестивала.Но има. Много са собствениците на апартаменти,къщи и други имоти и точно те са по Банско,за да ни донесат заразата от София.Няма да ги видите по площада и улици като например "България".Там и през зимата няма.Гостите ни не ходят в Горския техникум или Електротехникума - именно снимките са от тази улица и площада. Вярно е,че механите и хотелите не работят,но софиянци са дошли "на сигурно",а салати и мезета си ги носят от Софѝята. Та Фандъчка да не приказва глупости,защото няма един банскалия да е отишъл да празнува Великден в София.
?????? публикува:
18 Април 2020 | 18:55
Вие си мислите така-Банско е пълно с пришелци-по пикниците е пълно-по апартаментите купони-по града не е интересно-англичаните се джиркат на тумби с колела......

Добавете Вашия коментар

TOP