Банско и любимия балнеокурорт на Путин се побратимяват

12 март 2018 | 10:31
2 коментара
Банско и любимия балнеокурорт на Путин се побратимяват

Кметът на Банско Георги Икономов се запозна с Константин Базаров, кмет на любимия балнео курорт на Путин – Белокуриха.

Той се намира в Алтайския край и е известен с лечебния си климат и води. По време на деловата им среща се договорихли да започнат разговори за побратимяване между двата града, основани на общата им туристическа насоченост.

Това стана на Международното туристическо изложение за професионалисти “Интурмаркет“ в Москва.

Форумът се провежда в периода между 10 – 12 март за 13-а поредна година. Русия е сред топ пазарите, където наред с добре познатото Черноморие, трябва да рекламираме по-активно и зимните дестинации. Това коментирал Икономов по време на срещата  с  Олег Сафонов – изпълнителният директор на Агенцията по туризъм на Руската федерация.

Икономов  освен че се включили в официалното откриване на националния им щанд, провели поредица от срещи с председателя на Уралската туристическа организация Михаил Малцев, както и сенатор Михаил Павлович, представящ Алтайския край.

Поканил туристическите представители да посетят Банско, за да се запознаят отблизо с предимствата на курорта, както и да начертаят конкретни стъпки за популяризирането му.

 


Razlogenin публикува:
13 март 2018 | 20:56
Ало,стига вече с тиА йопета.има и други гербаджии.ние санираме здраво вече втора година.и ако не ви сме ние по хотели и заведения,кво правим.
Рекламен агент публикува:
12 март 2018 | 14:15
Браво!Това ако стане....Голям кеф!Не е чудно скоро тук да видим и руския поп Кирил.Той е обиден на София и от там ще мине транзит.

Добавете Вашия коментар!