„Банско“ елиминира трудно „Верея“ за Купата след два гола на Чепилов в продълженията

24 Септември 2015 | 08:07
0 коментара
Спорт
Банско  елиминира трудно  Верея  за Купата след два гола на Чепилов в продълженията

„Банско“ се измъчи, но в крайна сметка елиминира „Верея“ в 1/16-финалната фаза от турнира за Купата на България. Успехът за „козлите“ с 3:1 дойде много трудно.

Редовното време завърши при резултат 1:1. Цветан Павлов изведе гостите от Банско напред в 31-та минута, но само 6 минути по-късно Ганев изравни за „Верея“. До края на 90-те минути нито един от двата отбора успя да отбележи попадение и така се стигна до продължения. В тях Чепилов от „Банско“ реши нещата с две попадения. Първо в 97-та минута той изведе „козлите“ напред, а две минути преди края оформи окончателното 3:1./Е79

 

След успеха „Банско“ остава единствения отбор от Пиринския край, който продължава напред в турнира. Както E79news писа „Пирин“ Благоевград се изложи срещу „Несебър“ и отпадна след 1:0 край морето. „Черно море“ не даде никакви шансове на „Пирин“ Разлог и го разби със 7:1 насред собствения му стадион. „Септември“ не успя пък да се противопостави на „Ботев“ и загуби с 0:4 в Симитли, а „Пирин“ Гоце Делчев отпадна след 1:3 срещу „Монтана“.

Добавете Вашия коментар

TOP