Банскалия с бронзов медал от Балканиадата по бодибилдинг

10 септември 2020 | 10:22
2 коментара
Банскалия с бронзов медал от Балканиадата по бодибилдинг

Студентът по кинезитерапия Михаил Цинцаров от Банско се занимава с бодибилдинг само преди половин година, а вече е в челната тройка на Балканите. В продължение на 15 години Михаил тренира усилено таеконуондо със световния шампион и треньор Николай Кехайов в Таекуондо клуб „Хоук-Банско” и постига забележителни резултати. Стигна до второ място на Откритото европейско първенство в Хърватия през 2018 г.

Тежка травма в коляното на поредно международно състезание обаче го извади от любимото бойно изкуство и го принуди да се занимава с друг атрактивен спорт. Броени месеци след възстановяването си 20-годишният спортист дебютира на български подиум, а веднага след това замина и за състезания на Балканиадата по бодибилдинг и фитнес в Румъния.

Михаил Цинцаров триумфира на това състезание с бронзовата купа при младежите. Забелязан от специалистите, той дава заявки за сериозно и незаобиколимо присъствие в скоро време и сред мъжете.

Засега Мишо тренира сам, като разделя времето си между тренировки и работа, но винаги на първо място за него е образованието. Студентът по кинезитерапия не се отказва и от голямата си любов – физиката, която рано или късно ще запише да следва.


Аз съм бурята! публикува:
13 септември 2020 | 08:38
ШАСЕМРЕОТСМЕХ! И аз сега какво, да си разплета чорапите ли? Който не разбира от пиар, да не се занимава с него, малките ми пиленца! На 10то място като завършиш, си е чиста загуба, ама карай ... ПАЙСААА
Браво! публикува:
10 септември 2020 | 14:38
Браво, Мишо! Успех и за напред, момче!

Добавете Вашия коментар!