Банскалия и разложанин се сбиха в нощен клуб, потрошиха заведението

12 Февруари 2016 | 13:00
4 коментара
Криминално
Банскалия и разложанин се сбиха в нощен клуб, потрошиха заведението

Млади мъже се сбиха в нощен клуб в Банско и нанесоха сериозни материални щети на заведението. Двамата - единият от Разлог, другият от Банско, са задържани в полицейското управление за изясняване на причините за възникване на побоя,съобщи struma.bg.

Екшънът се е разиграл миналата нощ в нощен бар в района на начална станция в Банско. Между двамата мъже възникнал скандал, който прераснал във физическа саморазправа. Боят продължил извън заведението и е прекратен от пристигналите на място полицейски служители, които разтървали побойниците. При саморазправата между мъжете е счупена една от вратите на клуба, както и панорамно стъкло, а щетите са за стотици левове. Вътре в заведението няма сериозни поражения, тъй като двамата са изкарани навън след първите прояви на агресия.

Двамата побойници са задържани в полицейското управление за изясняване причините за възникване на побоя и съпричастността им към нанесените материални щети на нощния клуб.

Според очевидци на случилото се сбилите се мъже са Йордан Рискьов от Банско, известен сред местните като Дане Рисчов, който заедно със съпругата си върти соларно студио в курорта, и разложанинът Иван Пахов. Информацията не беше потвърдена от полицията.

Добавени коментари

миро публикува:
12 Февруари 2016 | 21:45
струмата пак ли си съчиняват
Вввв публикува:
12 Февруари 2016 | 19:58
Хахаха тва е виц имало ли е скубане под мишниците и анални сининни.абе смешници!!!
Razlojenin публикува:
12 Февруари 2016 | 19:13
Ai se che pochnaa da se pishaa gluposti
banskalia публикува:
12 Февруари 2016 | 16:39
vseki znae che dane rischov vurti drogata na gipsovete le zatava mu dadoq i zavedenie da durji

Добавете Вашия коментар

TOP