Банкерка и музикант са жертвите открити в кола в Пампорово

14 Февруари 2018 | 13:54
0 коментара
Общество

Николина Попова и Антон Бояджийски са намерените жена и мъж с огнестрелни рани в автомобил снощи в Пампорово. 

Николина е работила в банков офис, а Антон е бил музикант и композитор. Преди 2012 г. е живял в София, но след това се преместил в Пловдив, където е регистриран.
 
Вече е започнало досъдебно производство за умишлено убийство. Това обявиха на брифинг пред медиите шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам. окръжният прокурор Недко Симов. Водещата версия е убийство и самоубийство, но ще се работи и по всички останали.

41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настъпила след изстрел в главата. В автомобила е намерен незаконен пистолет. Той е бил в скута на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.
 
Труповете са били в автомобил "Ауди ТТ" с пловдивска регистрация. Двамата са били жители на града под тепетата. Имали са връзка, посочиха от полицията.
 

Двамата имали по едно дете от предишни бракове. 41-годишната жена била разведена, мъжът бил вдовец. Жената работила в банков клон в Пампорово от два дни. Приятелят й пристигнал да се видят, гласи първоначалната версия. Предстоят повторни огледи.

Телата са били открити от случайно преминаващ по пътя мъж от Смолян. В последствие стана ясно, че това е Тодор Мелемов - син на кмета на Смолян.
 
Той забелязал спряна кола на габарити. Помислил си, че имат проблем, а в района валял и силен сняг. Спрял и отишъл да пита дали имат нужда от помощ, но през прозореца на автомобила видял окървавените лица.Веднага подал сигнал на 112.

Добавете Вашия коментар

TOP