„Балканско веселие" отново завладява Сандански

13 Юни 2018 | 15:38
0 коментара
Култура

Балканско Веселие“ – празникът на музиката, мезето и питието отново ще се проведе в най-топлия град на България – Сандански.

Събитието ще се състои на 5, 6, 7 и 8 юли на „Алея на Дипломата“. Организатори са Фен ТВ и Община Сандански.

Фестивалът се проведе за първи път през миналата година и премина изключително успешно. Тогава форумът успя да събере над 10 000 зрители всяка вечер. Интересът бе наистина огромен и второто издание се очаква с огромно нетърпениe.

Тази година музикалната програма ще бъде още по-богата и разнообразна и ще задоволи всеки вкус.

На 5 юли (четвъртък) ще се изявят гръцкият певец Йорданис Агапитос, попдивата Клавдия, както и младите фолклорните изпълнители Дения Пенчева и Ива и Велислава Костадинови. За любителите на българска рок музика вечерта ще приключи с изпълненията на обичаната  група Сигнал.

На 6 юли (петък) жителите и гостите на Сандански ще могат да се насладят на изпълненията на легендарния Сашо Роман, младата певица Нанси, както и фолклорната изпълнителка Радостина Паньова. Гвоздеят на вечерта ще бъде атрактивната дива Андреа.

На 7 юли (събота) на сцената ще се изявят купонджийката Мира, талантливата Ашли, която набира все по-голяма популярност и популярната фолклорна изпълнителка Румяна Попова. Звездният завършек на вечерта е поверен на топ звездата от Сърбия – Драган Коич-Кеба.

На 8 юли (неделя) в програмата участие ще вземат момичетата от Caramel, чаровната Румина, както и фолклорният дует Пирин. Финалният акорд ще постави големият Тони Стораро, който ще представи специална програма с всички свои хитове през годините.

Това са само част от изпълнителите, които ще вземат участие в тазгодишното издание на „Балканско Веселие“. Очаква се да се включат и други артисти от различни музикални стилове.

Освен богатата музикална програма посетителите през целия ден и до късно вечерта ще могат да опитват различни специалитети в  отличните кулинарни зони и да се наслаждават на квалитетни питиета. Организаторите са подготвили различни изложения, занаятчийски работилници и творчески кътове. За малки и големи през целия ден ще има разнообразни  игри. За любителите на забавленията са предвидени и много атракциони.

ВХОД СВОБОДЕН!

Добавете Вашия коментар

TOP