Балкански младежки фестивал завладява Сандански от днес

07 Септември 2016 | 17:18
0 коментара
Общество
Балкански младежки фестивал завладява Сандански от днес

Балкански младежки фестивал завладява Сандански от днес до 12 септември. Фестивалът е най-голямото международно младежко събитие в Югоизточна Европа – Балкански младежки фестивал. 500 младежи от 15 страни ще танцуват, пеят, рисуват, снимат между 7 и 12 септември. Над 50 доброволци от България и 21 доброволци от седем европейски страни се включиха в подготовката на младежкия форум.

Тази година фестивалът се провежда за XXI – ви път, а за 12 –та поредна година Сандански се превърна в устойчива сцена за изява и развитие на младите хора от България, Балканите и Европа. Всяка година интересът към него е нарастващ, както от участниците, така и от посетителите.

В рамките на фестивала ще можем да се насладим на млади, но утвърдени и популярни изпълнители, между които: Дует „Бионда /Македония/, квартет „Аметист“ /Сърбия/, световните шампиони за 2015 г. по хип-хоп The Hopers и други невероятни певци, танцьори, художници и фотографи от Гърция, Италия, България, Испания, Македония, Португалия, Румъния и Турция.

 

Ето и програмата на събитията:

 

Добавете Вашия коментар

TOP