Бай Ганьо пътува! Александра Богданска и Даниел Петканов потрошиха търговски център в Дубай!

06 Януари 2018 | 14:19
0 коментара
Любопитно

Лудия репортер Даниел Петканов отново сгази лука, този път в Дубай.

Бившият брадър създал страшна суматоха в търговския център, след като не преценил силата на шута си и пратил футболната топка, с която си играел, право в щанда със стока.

Даниел е познат с чувството си за хумор и щурите идеи, които бързо реализира. Именно наивна игра е предизвикала безредицата в Дубай, съобщава "Телеграф".

Дани и съпругата му, благоевградската миска Александра Богданска, започнали да се шегуват помежду си и да се забавляват на територията на търговския център.

Двамата се снимали и едновременно с това взимали различни предмети от щандовете. Петканов се натъкнал на футболна топка и решил да демонстрира уменията си пред публиката от малчугани.

Тогава последвал и по-сериозният шут от страна на репортера, а неточното му попадение съборило част от щанда, по-конкретно красиво подредените кутии със стока. Шумът от разпилените сувенири, играчки и аксесоари накарал мнозина от посетителите да приковат поглед към Даниел и придружаващата го Александра. Вместо обаче да се почувстват гузни, те започнали да се смеят още по-силно.

Последствията все още не са ясни. Припомняме, че двойката е на меден месец в емирството от няколко дни. Познати на двойката прогнозират, че може би ще стоят до края на януари, за да избегнат студовете у нас.

Добавете Вашия коментар

TOP