Баба Ванга: Дънов всичко ми позна, двамата си гледахме взаимно

21 Април 2018 | 14:02
0 коментара
Любопитно

"Когато отидох при Петър Дънов, всичко, което ми каза, се случи. Свят човек беше. Аз също на него му разкрих много неща. Гледахме си взаимно. Дадоха ни постно ядене, беше вкусно приготвено."

Това разкрива Ванга пред най-близкото си обкръжение в къщата си в Петрич. Думите й са предадени в книгата на кръщелницата й Величка Ангелова "Пророчицата Ванга. Единствената връзка между небето и земята".

Ванга предрича тогава, че "като се изчисти семето от плявата, и религията ще се изчисти от сектите, православието ще тържествува и Бог ще даде благодат".

"Тогава и в Русия, и в България мъже със здрави ръце ще стъпят на власт, ще има хляб и пари, ще се оправят нещата. Вярата на хората в Бог е важна за всичко, на него трябва да се молим за благоденствие и да се променят по-бързо нещата", категорична е петричката врачка.

Ванга е убедена, че "Русия е голямата сила в света, защото там е правата християнска вяра".

"Не бива България да се отказва от Русия, не я чака добро. Това е погрешен път. Русия и България от Бога е дадено да са заедно. А Америка католическите храмове трябва да ги превърне в православни, иначе лошо. Да уважаваме Америка, но да не й вярваме за всичко и да не се доверяваме за всичко", напътства приживе Ванга.

По време на силен транс силите й казват, че София, Солун и Скопие ще си подадат ръка и Петрич ще стане център, а хората ще ядат със златни лъжици.

Добавете Вашия коментар

TOP