Азис обяви: Бях първият на Рачков!

30 Март 2018 | 04:33
0 коментара
Хайлайф

Азис шокира мрежата с откровено признание. В официалната си страница във "Фейсбук" Кралят на фолка написа "Бях първият на Рачков".

Разбира се, не става дума за сексуален акт, какъвто първосигнален извод може да си направи човек. Всъщност Азис е бил първият гост на комика Димитър Рачков в  шоуспектакъла "Забраненото шоу на Рачков". Самият изпълнител признава, че шоуто е велико и не е спрял да се смее. 

Ето какво написа поп-фолк идола в мрежата. Публикуваме разказа му без редакторска намеса: 

Аз му бях първият на Рачков! Снощи бях първият гост от шоуспектакъла "Забраненото шоу на Рачков". Така не се бях смял от години. Успях да бъда част от това велико шоу, което никога няма да забравя. Не мога да ви опиша атмосферата, която цареше зад кулисите. За пореден път се убедих какво значи работата в екип. Поклон за всички работещи към шоуто. Влади Априлов е извънземно талантлив сценарист. С очите си видях как трепери за най-малкия детайл по сценария и го изживява заедно с акторите. Васил Василев-Зуека за кой ли път ме остави със зяпнала уста! Такъв професионализъм, такъв талант! Поклон!  А Рачков... Рачков е една вселена, един ураган, една нестихваща ударна вълна от емоция и енергия, която те удря в корема и те оставя бездиханен. Запознах се и с продуцента на спектакъла Светлин Стоилов, който ми купи цигари. Обичам ви момчета!Давайте напред и успех!

БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP